website-sckemail-sck
Senioren Computerclub Koningshof
Correspondentieadres: Postbus 354, 3140 AJ Maassluis
      Computervoer 30

Maassluis,  donderdag 07 oktober 2021,

Beste geïnteresseerde,

In deze computervoer weer de nodige muziek , bekend of onbekend, maar waarvan ik denk dat het zeker van waarde gevonden zal worden.
Ook bij de onderdelen op het gebied van computerkennis zit wel iets dat menigeen op zijn manier zal kunnen gebruiken.
Tenslotte beveel ik van harte aan om eens een virtueel bezoekje te nemen in het Mauritshuis. Ik weet zeker dat het de moeite waard is om al het moois wat zich daarin bevindt te bekijken.

Veel lees, kijk en luisterplezier!

Vriendelijke groeten,
Hugo van der Hoest

________________________________________________________________________

  • Cilla Black was een Brits zangeres en televisiepresentatrice. Ze was de enige vrouwelijke vertegenwoordiger van de Merseybeat die internationale bekendheid verwierf. Ze was vooral bekend van haar hits Anyone Who Had a Heart,  You've Lost That Lovin' Feelin' en You're my world

  • Phil Everly en Cliff Richard hebben een aantal keren samen gezongen. dit gebeurde meestal tijdens tournees van Cliff Richard. In deze computervoer zingen ze het alom bekende nummer van de Everly Brothers All I have to is dream.

  • Gerry and The Pacemakers. In Nederland wordt het gezongen door fans van SC Cambuur, FC Twente en vooral Feyenoord, maar You’ll Never Walk Alone is natuurlijk het lied van Liverpool FC. Vrijwel meteen nadat de uit Liverpool afkomstige Gerry and The Pacemakers het nummer in 1963 op de plaat hadden gezet, werd het door de aanhangers van Liverpool FC geadopteerd als officieus clublied. Tot op de dag van vandaag wordt You’ll Never Walk Alone (oorspronkelijk een lied uit de musical Carousel, geschreven door Rodgers & Hammerstein) voor elke thuiswedstrijd in het Anfieldstadion gedraaid en massaal meegezongen, vooral op het deel van de tribunes dat The Kop wordt genoemd..

  • .Petula Clark: De naam van Petula Clark is onlosmakelijk verbonden aan die éne onvergetelijke hit uit 1965: Downtown. Dat is inderdaad de grootste hit uit de carrière van de Britse zangeres. Maar Petula Clark heeft natuurlijk veel meer hits gescoord. Van al haar plaatjes zijn wereldwijd meer dan 70 miljoen stuks verkocht. Daarmee is de door koningin Elizabeth geridderde Dame Clark de succesvolste Britse zangeres ooit.

  • André Rieu, zoon van de dirigent van het Limburgs Symfonie Orkest, studeert af aan het conservatorium en richt in 1978 het Maastrichts Salonorkest op. Zijn passie voor de Weense wals resulteert in 1987 in de oprichting van het Johann Strauss Orkest, waarmee hij in 1994 een hit scoort met de tweede wals uit de Suite voor variété-orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Sindsdien trekt hij met zijn orkest de hele wereld over met onverminderd succes. Één van zijn grote successen met zijn Johann Strauss Orkest is de Radetzky March.

________________________________________________________________

De achtergrond van je bureaublad naar eigen smaak inrichten.

De eenvoudigste manier om Windows 10 te personaliseren, is door de bureaubladachtergrond te wijzigen met een aangepaste afbeelding of een verzameling afbeeldingen. 

_________________________________________________________________________

Even aandacht voor wat energietips.

Energiebeheer van Windows 10, het is meestal iets waar de meeste mensen niet naar omkijken. Jammer, want je kunt best wat zaken naar wens aanpassen. En extra jammer omdat er ook wat onlogische maar soms essentiële zaken aangaande systeemstabiliteit zijn terug te vinden

______________________________________________________________________

Online betalen met iDEAL

betalen-met-ideal-op-internet


De meeste betalingen op internet gaan via iDEAL. Via de systemen van uw eigen bank zijn aankopen hiermee op allerlei websites af te rekenen. Veilig en goedkoop. Bovendien is er geen speciaal account of registratie voor nodig.

_________________________________________________________________________

Het eerste gigapixel-museum ter wereld

Het Mauritshuis is niet alleen fysiek te bezoeken, maar ook via een virtuele, levensechte omgeving. We hebben de primeur om geheel in gigapixel-formaat te zijn gedigitaliseerd, als eerste museum ter wereld.
____________________________________________________________________